Rólunk

Adóblog

Neked, nekem, adó- és számviteli kérdésekről és kapcsolódó témákról.

Kapcsolat:

InterTax Pro Kft.         info@intertaxpro.hu

Bartha Katalin               +36 30 6700 192

Az InterTax Pro Kft. adójogi- és könyvviteli szolgáltatásokat nyújt. E spektrumon belül adótanácsadásra és transzferár dokumentációk készítésére specializálódott.

Magam okleveles adószakértőként dolgozok, s hazai és nemzetközi hátterű társaságok adózási-számviteli feladatainak, problémáinak gyors, pontos és hatékony megoldása mellett enyhén grafomán is vagyok. E “hajlamomat” a hivatalos tanácsadások, szakvélemények, cikkek, kiadványok, hírlevelek készítésén túl kissé lazább formában is szeretném kiélni. Ennek biztosít teret ez a blog.

Ebben a blogban nem kizárólag adózási kérdésekről fogok írni, hanem olyan témákról is, amelyek egy-egy adózási-számviteli kérdés megoldása során más témakört is érintenek. Ilyen kapcsolódó területek lehetnek például a munkajog, a társadalombiztosítás vagy épp adójogi jogesetek áttekintése.

A transzferárat érintő kérdések önálló honlapon és önálló blogban kapnak helyet. A honlap elérhetősége www.transzferar.net, a blog címe pedig Transzferár – az elszámolóárak csodálatos világa, azonban a blog ezen blog transzferár oldaláról is elérhető. (l. fejléc)

Kedves  Olvasó, kedves Látogató!

Remélem, hasznosnak fogod találni a bejegyzéseket, s segítségedre lesznek.

Kérdéseket, észrevételeket a bejegyzéseknél kommentben vagy mailen az info@intertaxpro.hu címen küldhetsz nekem. A blog Facebook oldalához pedig itt csatlakozhatsz, hogy le ne maradj egyetlen bejegyzésről sem.

Bartha Katalin

Ps, jogi klauzula:

Ezt a blogot Bartha Katalin, illetve az InterTax Pro Kft. üzemelteti. A blogbár adójogi vonatkozású dokumentumokat is tartalmaz, nem adójogi tanácsadás nyújtására irányul, így blogon található információkra hivatkozással alkalmazott vagy elmulasztott cselekményekért a szerző, illetve az üzemeltető semmilyen felelősséggel nem tartozik.

A blogbejegyzésekben található információk csupán tájékoztatásul szolgálnak. Ezek az információk nem helyettesítik a szakmai tanácsadást, és nem szolgálnak bármely döntés vagy cselekmény alapjául a tanácsadójával való előzetes konzultáció nélkül. Emellett az időközben bekövetkező jogszabályi változások nem kerülnek átvezetésre a korábbi bejegyzéseken, így indokolt áttekinteni egy-egy kérdés során a vonatkozó jogszabály éppen hatályos szövegét is.

A blogon található dokumentumok a szerző szerzői jogát képezik, amelyek a forrás megjelölésével szabadon hivatkozhatók azzal, hogy másolásuk, terjesztésük kizárólag személyes és nem kereskedelmi célból megengedett. A blogon található külső hivatkozások tartalmáért az üzemeltető nem felelős.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s